DETAYLAR

a

Veda Partisi

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Ufuk Cebeci Senarist Barış Başar,Vahdet Erdoğan Oyuncular: Toygan Avanoğlu,Aslı Bekiroğlu,Seda Akman Tür:

Veda Partisi, evlenecek arkadaşları için bekarlığa veda partisi düzenleyen beş yakın arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. Hülya, Mehtap, Didem ve Arzu yakında evlenecek olan arkadaşları Yonca için sürpriz bir bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verir. Bu amaçla Hülya, bir siyasi partinin genel başkanı olan kocası İbrahim'den havuzlu bir villa kiralamasını ister. Grup, her şey ayarlanıp kiralanan villaya gittiklerinde ev sahibi Açelya'nın fantazi dolu dünyası ile karşılaşır. Pembe dekor ve objelerle dolu olan evde gördüklerine şaşıran arkadaşlar, neredeyse partiyi unutup Açelya’nın eşyalarını didiklemeye başlar. Grubun eğlenceli gecesi, kilitli bir oda bulmalarıyla yerini heyecana bırakır. Tüm gece keyifli vakit geçiren kızlar, sabaha büyük bir şokla uyanır.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.