DETAYLAR

a

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Christopher Jenkins Senarist Christopher Jenkins,Ken Cinnamon Oyuncular: Mo Gilligan,Bill Nighy,Jeremy Swift Orijinal adı 10 Lives Tür:

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı, 9.canını da kaybedince eski hayatına geri dönebilmek için yeniden şans isteyen şımarık bir kedinin hikayesini konu ediyor. Beckett, kendisine verilen hayatları hafife alan şımarık bir kedidir. Dünyadaki arıları kurtarmak için deneyler yapan, tatlı ve çalışkan sahibi Rose’un aksine Beckett’ın hayatı sadece yiyerek ve yatarak geçer. Dokuzuncu hayatını dikkatsizce kaybettikten sonra, kendisine ikinci bir şans verilmesi ve hatalarından ders çıkarabileceğini göstermesi için yalvarır. Elbette talebi ilk başta reddedilir, beklenmedik bir anda Kapı Bekçisi onun yeni bir yaşam grubuyla dünyaya dönmesine izin verir. Tabi hayata yeniden dönmesinin belirli koşulları olacaktır.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.